--  

Over de site

Hallo, ik ben Betty. Enkele jaren terug zocht ik naar oplossingen om een perfect gebruinde tint te bekomen; Vooral in de winter vond ik de kleur van mijn huid niet mooi en ben ik opzoekingen gaan doen omtrent zonnebanken. Ik was eerlijk gezegd verrast van de hoeveelheid informatie dat ik kon vinden, daarom leek het mij een goed idee een site te starten waarop ik alle informatie kwijt kon spelen: mijn eigen databank met info die iedereen kan raadplegen.

Met zonnebankinfo.be is het de bedoeling om je in te lichten over de voordelen en de nadelen van het zonnebankgebruik. Verwonderd? Het gebruik van zonnebanken is niet zonder gevaar. Er zijn tevens berichtgevingen die spreken over een verslaving. De moeite waard om eerst voldoende informatie te verzamelen dus.

Op de site zijn allerlei artikelen over het onderwerp terug te vinden, hier zijn enkele aanraders:

Naarmate de site groeit zullen ook andere onderwerpen belicht worden. Momenteel is mijn artikel over zelfbruiners een aanrader! Het bevat tal van tips om zeer snel een mooie bruine tint te bekomen zonder het gebruik van de zonnebank.

Wenst u meer inlichten over deze site, of wilt u een onderwerp behandelt zien, dan kunt u steeds contact met ons opnemen of simpelweg een berichtje nalaten in ons gastenboek.

Deze website gebruikt cookies om jou de beste ervaring te kunnen geven. Door deze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer info

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close